Haardhout

Haardhout

Wanneer u op zoek bent naar haardhout dan bent u aan het juiste adres bij Kwekerij Roovershof. Wij hebben het beste haardhout voor in de open haard, in de kachel of in een vuurkorf te koop. U heeft bij ons keuze uit verschillende soorten haardhout. Alle houtsoorten die wij te koop hebben zijn van hoge kwaliteit en voor een voordelige prijs te koop.

Lees meer over haardhout

 

Momenteel wordt door het systeem standaard de bezorgtarieven van bezorging door heel Nederland aangehouden. In het postcodegebied 1731-1788, zijn de kosten van het bezorgen standaard €50,- ook bij meerdere big bags hout. Graag voor het bestellen van hout contact met ons opnemen, dan sturen wij u handmatig een factuur tot dit probleem is opgelost. Ons excuses voor het ongemak.

Let op! Deze kosten gelden niet voor buiten het genoemde postcodegebied. Indien u buiten deze regio woont wordt per big bag een palletplaats van €52,50 gerekend.

 

Helaas hebben wij momenteel geen haardhout meer in voorraad.

Wij hebben enkel nog netjes met gemengd hout. Dit omdat het hout momenteel erg schaars is. Wij verwachten pas van de zomer weer haardhout aan te kunnen bieden. Onze excuses voor het ongemak.

Weergeven als Raster Lijst

2 items

Stel aflopende richting in
 1. Haardhout gemengd 30 kg (5 netjes)
  Merk
  Eikenhof
  Inhoud
  ca. 30 kilogram
  SKU
  HHNETJE5
  Voorraad
  87
  € 17.50
 2. Haardhout gemengd 6 kg (1 netje)
  Merk
  Eikenhof
  Inhoud
  ca. 6 kilogram
  SKU
  HHNETJE
  Voorraad
  100
  € 3.95
Weergeven als Raster Lijst

2 items

Stel aflopende richting in
Copyright © 2013-heden Roovershof VOF. Alle rechten voorbehouden.